MENU

Ontdek Hightech Almelo

Voor de ontdek hightech Almelo ontdekking route hebben we bij Malvern Panalytical een korte trailer gemaakt van alle bedrijven die mee doen aan de route. Hiervoor ben ik bij bijna alle bedrijven langs geweest om een aantal korte stukjes te draaien. Tevens bij alle bedrijven met de drone een aantal shots gemaakt van het gebouw. Bekijk voor nog meer informatie de website van ontdek hightech Almelo.
Read More ›

Careers at Malvern Panalytical

Voor de carrière pagina van Malvern Panalytical heb ik samen met de HR afdeling een serie interviews met collega’s gedaan. Hierin laten we zien welke soorten banen er zijn binnen ons concern. We proberen een goed beeld te schetsen van alle werkzaamheden en de werkplek. Veel leuke technieken kunnen toepassen, zoals het gebruik van een 3-Axis gymbal voor stabiele beelden.
Read More ›

Sfeerimpressie EO Accelerator International people day

Een korte sfeerimpressie tijdens de International people day van de EO Accelerators. Tijdens deze dag kregen de accelerators uitleg over hoe je sneller kan groeien en hoe belangrijk mensen in hiervoor zijn.
Read More ›

Ride of their Life

Ride of Their Life is een evenement speciaal voor kinderen met een chronische of langdurige ziekte. Met sportwagens en opvallende auto’s rijden we een prachtige rit, die volledig in het teken staat van een unieke beleving en een gevarieerd programma. Voor één dag zijn de auto’s helemaal van de kinderen. Ride of Their Life vond dit jaar voor het eerst plaats op 26 augustus met vertrekpunt Hotel van der Valk Breukelen. Twintig ontzettend mooie, gave, snelle of juist retro wagens domineerden de route. Twintig kinderen – die in hun dagelijks leven bepaald geen onbezorgd bestaan hebben door hun ziekte – en hun broertjes en zusjes, maakten tijdens Ride of Their Life een dag ‘rides’ in de auto’s van hun dromen. Foto’s van het evenement vind je hier: https://flic.kr/s/aHsmbbu5tC
Read More ›

ASCO Direct Promo

Promo voor een van de ASCO Direct meetings Quadia Online Video georganiseerd heeft over de afgelopen jaren.
Read More ›

Making of WCLC & ECC

Making of van een project waarin we het ECC en WCLC congres live naar Nederland brengen via internet. Artsen kunnen in Nederland genieten van de mooie natuur in Ermelo en alle laatste nieuwtjes mee krijgen van het congress in Wenen.
Read More ›

Otterlo in 1 dag mooi

Samen met Petra Schuurman gedraaid op het Otterlo in 1 dag mooi feest. Waar we deze leuke sfeer impressie hebben gemaakt. Alles gedaan in 1 dag.
Read More ›

Teaser InvisAlign

Voor InvisAlign een aantal presentatie’s bijgewoond in London, hier ook een aantal interviews gedraaid. Tevens door de stad gelopen om daar een aantal beelden van de stad te maken. Deze hebben we samen gevoegd tot deze teaser.
Read More ›

Uitnodiging marketing event

Om marketeers naar een event van Quadia te trekken, hebben we een teasende uitnodiging gemaakt. Tijdens het event werden de uitkomsten van de Online video monitor bekend gemaakt.
Read More ›